Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy ile müftülük personeli, KYK Zonguldak Yurdunda kalan öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
Detay

KYK Kız Yurtlarında kalan öğrenciler, manevi danışmanların koordinesinde Tepebaşı Hafızlık Kur'an Kursunda eğitim gören öğrencilerle iftar sevincini yaşadı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kudüs ve Mescidi Aksa Turu planlanmıştır. Tüm halkımıza duyrulur.
Detay

Karaelmas Kız ve Zonguldak Erkek Yurdu öğrencileri, manevi danışmanlar ve yurt görevlileriyle birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce temin edilen alışveriş kartlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.
Detay

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Müftüsü Aşır Durgun, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İ. Hakkı Özölçer, KYK Öğrenci Yurtlarında kalan öğrencilerle bir araya gelerek iftar yaptı.