19.10.2016

ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ AŞUREDE BULUŞTU…

Bülent Ecevit Üniversitesi merkez kampüste bulunan İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camiinde “Muharrem Ayı ve Aşure” etkinliği düzenlendi. 14 Ekim 2016/ 13 Muharrem 1438 Cuma günü düzenlenen programa KYK Yurt Müdürü Şükrettin YILMAZ da katıldı. Bay-Bayan yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı program akşam namazının kılınmasıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin yanı sıra İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii İmam-Hatibi Niyazi ARAT “Aşura ve Birlik” konulu sohbet etti. Bahçelievler Mahallesi Siracu’n-nur Camii İmam-Hatibi Aykut GÜNDOĞDU günün anlamına uygun ilahi-kasideler seslendirdi. KYK Yurt Müdürlüğü Manevi Rehberi Beytullah AYDIN ise duayı yaptı. Kılınan Yatsı namazına müteakip yapılan aşure ikramıyla program sona erdi.