28.04.2017

2017 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MERKEZ İLÇE YARIŞMALARI.

2017 Yılı “CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI” münasebetiyle erkek din görevlileri arasında “EZANI GÜZEL OKUMA” ve “ETKİLİ HUTBE SUNUMU” ile bayan görevliler arasında “HAFIZLIK” yarışmaları gerçekleştirildi.

26 Nisan 2017 Çarşamba günü il müftülüğünde gerçekleşen yarışmalar şöyle sonuçlandı:

Erkek Görevliler Arasında Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında;

İnağzı mah. Hz. Hüseyin Camii İmam-Hatibi İsmail BATAK Birinci,

Terakki mah. Dağyolu Mevlana Camii İmam-Hatibi Âdem ALACA İkinci,

Baştarla mah. Camii Müezzin-Kayyımı Mehmet BOZ Üçüncü,

Erkek Görevliler Arasında ETKİLİ HUTBE SUNUMU Yarışmasında;

Ayvatlar Köyü Bölücek Camii İmam-Hatibi Ahmet ÖZTÜRK Birinci oldu.

Yarışmalarda birinci olan görevlilerimiz ile ilçelerde dereceye girerek birinci olan görevlilerimiz arasında il birincisi seçimi ise 11 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecektir.

Bayan Görevliler Arasında Hafızlık Yarışmasında dereceye girerek 14 Mayıs 2017 Pazar günü Bartın’da yapılacak bölge yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazanan görevlimiz ise Devrek Merkez Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Nihal HÜNALP oldu.

Yarışmalara katılıp dereceye giren tüm görevlilerimizi tebrik eder, Yüce Allah’tan muvaffakiyetler dileriz.