26.05.2017

KUR’AN KURSLARI TEMEL DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI YAPILDI.

2016-2017 Eğitim-öğretim yılında Kur’an Kurslarımızda eğitim-öğretim gören kursiyerlerimizin katıldığı “TEMEL DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI” yapıldı.

“TEMEL DİNİ BİLGİLER İL FİNALİ YARIŞMASI” 25 Mayıs 2017 tarihinde Zonguldak Müftülüğünde yapıldı. 6 farklı kurstan öğrencilerin katıldığı yarışmada seçici komisyon, Zonguldak İl Müftüsü Rüstem CAN başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Kemal TÜRKSOY ve İl Vaizi Elif DAĞDEVİREN’den oluştu.

Bayan ve erkek 2 kategoride gerçekleştirilen yarışmada; Devrek Merkez Kız Kur’an Kursundan Esma Nur TÜRKMEN Bayanlar kategorinde birinci olurken, Kdz. Ereğli Yeşiltepe Kur’an Kursundan Ali KARAKARAMAN Erkekler Kategorisinde birinci oldu.

Program hem dereceye giren hem de yarışmaya katılan öğrencilere hediye takdim edilmesiyle son buldu.