28.07.2017

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE HACI ADAYLARININ TANIŞMA SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

2017 yılı hac organizasyonu kapsamında ilimizden hacca gidecek olan hacı adaylarımıza 25.07.2017 tarihinde Müftülüğümüz konferans salonunda “Bilgilendirme ve Tanışma” semineri düzenlendi.

Ankara 14’ncü kafile olarak ilimizden hacca gidecek olan yaklaşık 280 kişi için düzenlenen seminerde il müftü vekili Nedim Özkal açılış ve selamlama konuşması yaptı. Kafile başkanı Mahmut Arcaklıoğlu ve din görevlileri ise Türkiye’den hareket, uçuş, intikaller ve hac ile ilgili genel dini bilgiler konusunda detaylı bilgiler verdi.

Hacı adaylarımız ve din görevlileri daha sonra gruplar halinde Acılık Hz. Ali camiine geçerek tanışma ve teknik bilgileri almak üzere toplandı. Düzenlenen program yapılan ikram ile son buldu.