09.01.2018

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİMİZ ZONGULDAK’TA ANILDI.

Yurt genelinde düzenlenen Sarıkamış'ta şehadete ulaşan askerlerimizi anma, gençlere askerlerinizin yaşadıklarını hissettirebilme ve Sarıkamış'ı unutmamak amacıyla ilimizde de gençlerin ve halkımızın yoğun katılımlarıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Zonguldak Öğretmenevi önünde başlayan yürüyüşe Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın yanı sıra kurum amirleri, gençler ve halkımız katıldı. Valilik önünde son bulan yürüyüş sonrasında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Merkez Acılık Hz. Ali Camii Müezzin-Kayyımı Yasir Demir’in Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra Zonguldak Müftüsü Rüstem Can ebediyete intikal eden tüm yakınlarımız ve özellikle şehitlerimize ithafen dua yaptı. Program, Zonguldak Gençlik Merkezinin yaptığı ikramla son buldu.