T.C. ZONGULDAK VALİLİĞİ

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

09.01.2018

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

Zonguldak Valisi Sayın Ahmet Çınar’ın himayelerinde, ilimizde bulunan şehit ailelerine yönelik ziyaretlere devam edildi. Bu kapsamda şehit Fikri Kaya’nın Kozlu İlçesi Kavaklık mevkiinde; şehit Musa Ceylan'ın Baştarla mevkiinde meskûn olan ailelerine Zonguldak Müftüsü Rüstem Can başkanlığında ADRB İl Vaizi Elif Dağdeviren, Ayniyat Saymanı İhsan Boz, İmam-Hatipler Hüseyin Berber, Ramazan Uçar ve Mehmet Boz’dan oluşan heyet tarafından 8-9 Ocak 2018 tarihlerinde ziyaret gerçekleştirildi.

Düzenlenen programda din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Ziyaret, İl Müftüsü Rüstem Can’ın şehitlerimiz Fikri Kaya, Musa Ceylan ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen yaptığı dua ve hediye takdimi ile son buldu.