09.01.2018

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

Zonguldak Valisi Sayın Ahmet Çınar’ın himayelerinde, ilimizde bulunan şehit ailelerine yönelik ziyaretlere devam edildi. Bu kapsamda şehit Fikri Kaya’nın Kozlu İlçesi Kavaklık mevkiinde; şehit Musa Ceylan'ın Baştarla mevkiinde meskûn olan ailelerine Zonguldak Müftüsü Rüstem Can başkanlığında ADRB İl Vaizi Elif Dağdeviren, Ayniyat Saymanı İhsan Boz, İmam-Hatipler Hüseyin Berber, Ramazan Uçar ve Mehmet Boz’dan oluşan heyet tarafından 8-9 Ocak 2018 tarihlerinde ziyaret gerçekleştirildi.

Düzenlenen programda din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Ziyaret, İl Müftüsü Rüstem Can’ın şehitlerimiz Fikri Kaya, Musa Ceylan ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen yaptığı dua ve hediye takdimi ile son buldu.