12.01.2018

“DİYANET AKADEMİ” ÖĞRENCİLERİNİN İLİMİZİ ZİYARETİ.

Gaziantep Şehitkâmil Müftülüğü " Diyanet Akademi" öğrencisi olan aynı zamanda İlahiyat Fakültesine devam eden 13 Genç kardeşimiz Çaycuma Müftülüğümüz ile Şehitkâmil Müftülüğümüzün ortak istişaresi ile 2 hafta süresince “KUR’AN VE DEĞİŞİM- DEĞİŞİM FARZDIR” kampı için ilimize geldiler.

Heyet 10 Ocak 2017 Çarşamba günü Zonguldak Müftüsü Rüstem Can’ı makamında ziyaret ederek Diyanet Akademi hakkında bilgi verdi. Ardından Bülent Ecevit Üniversitesine geçen heyet burada İlahiyat Fakültesine konuk oldu. Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Salih Aybey fakülte ve eğitim programları hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Heyet Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Ali Azar tarafından kabul edildikten sonra üniversite kütüphanesini de gezme fırsatını buldu.
Dr. Hasan Şengün riyasetlerinde ilimize gelen Diyanet Akademi öğrencilerimiz Çaycuma Şehit Ömer Halisdemir Kursunda 2 hafta boyunca misafirimiz olacaklar.