18.08.2018

EĞLENEREK ÖĞRENDİLER

25 Haziran 2018 Pazartesi günü başlayan Yaz Kur’an Kurslarımızda eğitim-öğretim düzenlenen programlarla sona erdi.

Kur’an-ı Kerim öğretiminin yanı sıra temel dini bilgiler, ibadet, ahlak ve siyer gibi derslerin de uygulamalı olarak görüldüğü Yaz Kur’an Kurslarında öğrencilerimiz spor ve sosyal etkinlikler yapma fırsatı da buldu. GSB Zonguldak Gençlik Merkezinin de desteklediği etkinliklerde öğrencilerimiz hem eğlendi hem de hoş vakit geçirdi. Kurslardaki eğitim-öğretim faaliyetlerini yerinde inceleme fırsatı bulan Zonguldak müftüsü Rüstem Can “yaklaşık 1800 din gönüllüsü ile yavrularımızın en güzel şekilde eğitim almasını temin etmek için çalışmaktayız. Dinini, mukaddesatını, milli ve manevi değerlerini bilen bilinçli nesilleri yetiştirebilmek için tüm birikimimizle seferber olmaktayız. Başta din gönüllüsü meslektaşlarım olmak üzere yavrularımızın yetişmesine katkı sağlayan duyarlı velilere ve özellikle Zonguldak Gençlik Merkezi yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak müftü yardımcısı Bayram Danacı ile şube müdürü Alaattin Tutkun’un da hazır bulunduğu ziyaretlerde, öğrencilerimiz, yaz boyunca yaptıkları etkinliklerden derledikleri yılsonu programlarını icra etti.