08.10.2018

KYK ÖĞRENCİLERİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında KYK Abdullah Sabri Efendi Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler yurt müdürü Mete Okur ve KYK Manevi Danışmanı Zeki Kayhan riyasetinde müftülüğümüze ziyaret gerçekleştirdi. Müftü Rüstem Can ve Müftü Yardımcısı Bayram Danacı’yı makamlarında ziyaret eden öğrenciler hafta dolayısıyla tebriklerini ifade ettiler. Müftü Rüstem Can da öğrencilere, eğitim öğretim süresi boyunca maddi ve manevi destekte bulunacaklarını dile getirdi. Ayrıca yurtta gerçekleşecek dini ilimler atölyelerinde müftülük personelinin görev alacağını dile getiren müftü Can, bu sayede öğrencilerin sahih dini bilgiye yetkin kişiler aracılığıyla ulaşabileceklerini dile getirdi. Ziyaretler, öğrencilere hediye takdim edilmesiyle son buldu.