13.12.2016

ÜNİVERSİTE CAMİİNDE ŞEHİTLERİMİZE MEVLİD OKUNDU…

Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri şehitlerimiz için yapılan mevlid programına iştirak etti. 12 Aralık 2016 Pazartesi günü İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camiinde akşam-yatsı namazları arasında düzenlenen mevlide çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Tüm şehitlerimizle birlikte özellikle Cumartesi günü akşamleyin İstanbul Beşiktaş’taki menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen mevlid programına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. K. Varım NUMANOĞLU, İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz YILDIRIM, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ile Rektörlük Genel Sekreteri katıldı. Düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin yanı sıra mevlitler ve ilahiler okundu. Program, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Harun SAVUT’un vaazı ve Okutman İbrahim TÜRKOĞLU’nun yaptığı dua ile son buldu.