22.01.2017

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ANMA PROGRAMI YAPILDI

Ülkemizin birliği, dirliği ve beraberliği için şehit düşen polis, asker ve vatandaşlarımızın ruhlarını şad etmek üzere Zonguldak Müftülüğü tarafından ​ Ulu Camide 20 Ocak 2017 Cuma günü​ Cuma namazından önce “Şehitleri Anma Programı” düzenlendi.

Son günlerde yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen terör olaylarında hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz için Zonguldak Müftülüğü tarafından mevlid okunarak dua yapıldı. 20 Ocak 2017 günü Cuma Namazından önce okunan mevlide çok sayıda Zonguldaklı katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetleri, mevlitler ve ilahilerin yanı sıra tekbirler ve salavatlar da zikredildi. Zonguldak müftüsü Rüstem CAN yaptığı duada tüm şehitlerimize rahmet, şehitlerimizin yakınlarına ve tüm milletimize sabırlar diledi. Zonguldak halkı da, İslam âleminin birliği ve dirliği için yapılan duaya yürekten âmin dedi. Şehitlerimiz için yapılan programa iştirak eden cemaatimize cami çıkışı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından lokum ikram edildi.