08.02.2017

“HAREKET ET, SAĞLIKLI KAL” KAMPANYASINA MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN DESTEK…

4 Şubat Dünya Kanser Günü dolayısıyla Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığının “Yeterli ve Dengeli Beslenme ve Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması” kapsamında, Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinesinde yürüyüş gerçekleştirildi. 06 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleşen fiziksel aktivite ve yürüyüşe Zonguldak İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal CİN, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih AKÇA, Zonguldak Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa HAVYAR, Din Hizmetleri Kısım Şefi Mehmet KELEŞ ve müftülük personeli ile il merkezindeki kamu kurumlarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri ayrıca çok sayıda vatandaş katıldı. İstanbul Parkta gerçekleşen yürüyüşte, sağlıklı kalmak için hareket etmenin önemine ve obezitenin ciddi sağlık problemi olduğuna değinen Dr. Fatih AKÇA, sağlıklı hayat temennisinde bulunarak katılımcılara teşekkür etti.