24.02.2017

ZONGULDAK MERKEZDEKİ CAMİ DERNEK BAŞKANLARIYLA TOPLANTI YAPILDI.

Zonguldak Müftüsü Rüstem CAN ile Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Kısım Şefi Mehmet KELEŞ’in katılımıyla 23.02.2017 Perşembe günü saat 14.00’te müftülüğümüz toplantı salonunda, Zonguldak merkezdeki cami dernek başkanları ile toplantı gerçekleştirildi. İl müftüsü Rüstem CAN, yaptığı konuşmada müftülükçe gerçekleştirilen hizmetler ve çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Programda; camilerimizin ve Kur’an kurslarımızın durumu, ihtiyaçları ve halkımızın cami ve Kur’an kurslarına olan ilgisi; camilerdeki okuma salonları ile gençlerimizin camiyle buluşmaları, din gönüllüsü hocalarımızın üstlendikleri önemli görevin layıkıyla yerine getirilmesi gerektiği ifade edildi. Bu itibarla cami dernek başkanlarımızın ve din gönüllüsü hocalarımızın el ele vermek suretiyle sıcak bir etkileşim içerisinde bu hizmeti ifa etmeleri kendilerine hatırlatıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen bu toplantıların ayda bir yapılması gerektiği konusunda mutabakata varıldı.