11.04.2017

KUTLU DOĞUM HAFTASI İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in yeryüzünü teşriflerinin miladi 1446. sene-i devriyesini idrak etmek üzere müftülüğümüz, din görevlileriyle birlikte kutlama programı hazırladı.

17-22 Nisan 2017 tarihleri arasında “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı Kutlu Doğum Haftasında Zonguldak Müftülüğü, müftü Rüstem CAN başkanlığında kurulan komite marifetiyle etkinlikler düzenleyecek. 03.04.2017 tarihinde kutlu doğum haftası etkinliklerini planlamak üzere yapılan toplantıya il müftü yardımcılarımız Fehmi MALAKÇI ile Kemal TÜRKSOY;  vaizlerimiz Ahmet BULUT, Saliha BAYRAKTAR BULUT ve Elif DAĞDEVİREN’in yanı sıra il merkezinde görev yapan yaklaşık 20 din görevlisi katıldı.

Zonguldak Müftüsü Rüstem CAN, il genelinde hizmet veren STK’larla da toplantı düzenledi. Kutlu Doğum Haftasında yapılacak faaliyetlere dair fikir alış-verişinde bulunulan toplantıya yaklaşık 50 kişi katıldı.