11.04.2017

KUR’AN-I KERİMİ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA İL FİNALİ YAPILDI

Başkanlığımız tarafından planlanan, 2016-2017 eğitim öğretim yılı Kur’an Kursu öğrencileri arasında “Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma İl Finali” 11.04.2017 Salı günü yapıldı. Zonguldak müftüsü Rüstem CAN başkanlığında oluşan komisyonda il müftü yardımcısı Kemal TÜRKSOY ve il vaizesi Saliha BAYRAKTAR BULUT yer aldı.

Kız ve erkek iki grupta, 18 yaş altı ve 18 yaş üstü iki kategoride gerçekleşen il finalinde 8 kursiyer yarıştı. Yapılan yarışma neticesinde sıralama şöyle gerçekleşti;

18 Yaş Altı Bayan Kategorisinde Birinci: Devrek Merkez kız Kur’an Kursu Öğrencisi Kerime KELEŞ

18 Yaş Altı Bay Kategorisinde Birinci: Devrek Gürbüzler Köyü Kur’an Kursu Öğrencisi Ö. Faruk KODAMAN

18 Yaş Üstü Bayan Kategorisinde Birinci: Gökçebey Merkez Kız Kur’an Kursundan Tülin KUYUCU oldu.

18 Yaş Altı Bay Kategorisinde il birincisi olan Ömer Faruk KODAMAN, 21 Nisan 2017 Cuma günü Bolu’da yapılacak Bölge Finalinde Zonguldak’ı temsil edecek.