25.05.2017

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI İL BİRİNCİLERİ TESPİT YARIŞMALARI YAPILDI.

2017 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileri arasında il birincilerini belirleme yarışmaları yapıldı.

Din Görevlilerinin yeteneklerini geliştirme, planlı çalışma alışkanlığı kazanımını elde etme, mesleki ve kişisel gelişimlerinin artırılması ile hizmet süresi boyunca görev aşkı ve heyecanı içerisinde görevlerini cesaretle icra edecek şekilde kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla, 2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 4 farklı kategoride il birincisi belirleme yarışmaları yapıldı.

Söz konusu yarışmalar Zonguldak il Müftüsü Rüstem CAN başkanlığında il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerinden oluşan kurul marifetiyle sonuçlandırıldı. Yapılan yarışmalar neticesinde il birincisi seçilen görevlilerimiz şunlardır:

• HAFIZLIK YARIŞMASI:

Devrek Purtuloğlu Köyü Kaypaklar Mahallesi Camii 4/B Söz. İmam-Hatibi Gökhan ERKAN birinci seçilerek 11 Haziran 2017 tarihinde Zonguldak’ta yapılacak Bölge Yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

• KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI:

Gökçebey Merkez Yeni Camii Müezzin-Kayyımı Erhan USLUCUK birinci seçilerek 18 Haziran 2017 tarihinde Kastamonu’da yapılacak olan Bölge yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

• EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI:

Zonguldak Merkez İnağzı Mahallesi Hz. Hüseyin Camii İmam-Hatibi İsmail BATAK birinci seçilerek 02 Temmuz 2017 tarihinde Karabük’te yapılacak olan Bölge yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

• ETKİLİ HUTBE SUNUMU:

Gökçebey İstasyon Camii İmam-Hatibi Ersin YAĞCI birinci seçilerek 18 Haziran 2017 tarihinde Kastamonu’da yapılacak olan Bölge yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.