26.05.2017

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE HAC SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

2017 yılı Hac Organizasyonu kapsamında Başkanlığımız ve Seyahat acentalarına kesin kayıt yaptıran vatandaşlarımıza yönelik 24-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında Zonguldak il müftülüğünde “Hac Semineri” düzenlendi.

92 hacı adayı katıldığı seminerde; Zonguldak İl Müftüsü Rüstem CAN İbadet Bilinci ve Hac İbadeti”, İl Müftü Yardımcısı Kemal TÜRKSOY “Yolculuğa Çıkmadan Önce Maddi ve Manevi Hazırlık” ve “Hac İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci”, Hac ve Umre İşleri Şube Müdürü Alaattin TUTKUN “Ana Hatlarıyla Hac ve Umre Menasiki”, “Haccın Hikmeti ve Hacdaki Sembollerin Anlamı” ile “Hz. Peygamber Mescid-i Nebevi ve Medine”, İl Vaizi Elif DAĞDEVİREN “Kadınlara Özgü Konular” başlıklarında sunum yaptılar.