22.06.2017

RAMAZA SEVİNCİ VE BEREKETİ İFTAR SOFRALARINDA.

İlimizde yapımı süren Üzülmez TOKİ inşaat şantiyesinde işçi ve işverenlerin katılımıyla iftar sofrası kuruldu. 20 Haziran 2017 Salı günü düzenlenen iftar yemeği ile katılımcılar iftar etmenin mutluluğunu paylaşmış oldular. Çınartepe Mahallesi Aydıntepe Camiinde akşam namazından önce Kur’an Tilavet edilerek tekbir ve tehliller getirildi. Programa katılan Zonguldak Müftülüğü Hac ve Umre İşleri Şube Müdürü Alaattin TUTKUN ise kısa konuşmanın ardından dua etti. Camideki programın ardından Şantiye alanında kurulan iftar sofrasında yaklaşık 100 kişi aynı anda iftar etmenin mutluluğunu paylaştı.

Diğer iftar programı ise 22 Haziran 2017 Perşembe günü Site Bahçelievler Camiinde gerçekleşti. Son 3 yıldır her Kadir gecesinde cami avlusunda toplu iftar programı düzenlenen Site Bahçelievler Camiindeki programa Zonguldak Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa HAVYAR katıldı. Akşam namazı öncesi okunan Kur’an tilaveti ve ilahilerin ardından hatimlerin duası yapıldı. İftara bayan erkek mahalleli yaklaşık 350 kişi ile çok sayıda çocuk katıldı. Program teravih namazının kılınmasıyla son buldu.