03.10.2017

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI HASTANE ZİYARETLERİ.

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle il müftülüğümüzce tertip edilen etkinlikler kapsamında hastanelerimiz ziyaret edildi.

İl müftülüğü şube müdürü Ercan Bingöl başkanlığında oluşturulan heyete din hizmetleri uzmanı Mustafa Havyar din görevlilerimiz Alaattin Akgül, Mustafa Karademir, Hasan Şentürk ve Hasan Altınay refakat etti. 3 Ekim 2017 Salı günü saat 14.30’da Atatürk Devlet Hastanesine yapılan ziyarette, heyet hastane müdürü Hasan TOSUN tarafından karşılandı. Hastane yönetimi, doktorlar ve hemşirelere de haftanın anlamına ilişkin açıklamalar yapan Bingöl ve beraberindeki heyet hastaları odalarında ziyaret ederek yakınlarına ve hastalara Kur’an-ı Kerim hediye etti. Hastane yönetimi, hastalar ve hasta yakınları, ziyarette bulunan heyete teşekkürlerini ifade ederek “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.