05.10.2017

DİN GÖREVLİLERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN VEFA

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Zonguldak Din Görevlileri Yardımlaşma Derneğince program düzenlendi.

5 Ekim 2017 Perşembe günü Zonguldak Polis evinde düzenlenen programa Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz, Şehit Aileleri Dernek Başkan Yardımcısı Gönül Avcı, Sakatlar Dernek Başkanı Hüseyin Şirin, emekli olan ve halen görevde olan din görevlileri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuklara yemek ikramında bulunuldu. Zonguldak Din Görevlileri Dernek Başkanı Yunus Karaahmetoğlu’nun yaptığı açılış konuşmalarının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz ile Müftü Can selamlama konuşmaları yaptı. Emekli din görevlilerine plaket takdiminin ardından Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Özkal’ın yaptığı hatim duasıyla program sona erdi.