23.10.2017

ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ÖZBAKIR’DAN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET.

Zonguldak Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Hüseyin Özbakır müftülüğümüzü ziyaret etti.

23 Ekim 2017 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarete Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da katıldı. İl Müftüsü Rüstem Can, misafirlerini müftülüğün hizmetleri hakkında bilgilendirdi. Gerçekleşen ziyaret sayesinde Özbakır ve Can, ilimize yapımı planlanan cami, yatılı Kur’an kursu gibi ibadet ve eğitim alanları konusunda da fikir alış-verişi yapma fırsatı buldu. Hüseyin Özbakır ve Zeki Tosun yaklaşık bir saat süren görüşme sonunda hizmetlerinden dolayı müftü Can’ı tebrik ederken, Müftü Rüstem Can ise bu nazik ziyaretlerinden dolayı Özbakır ve Tosun’a teşekkürlerini iletti.