16.11.2017

ROMAN VATANDAŞLARIMIZ KUTSAL YOLCULUĞA UĞURLANDI.

Zonguldak Eski Valisi Ali Kaban tarafından başlatılan ve Vali Ahmet Çınar nezaretinde sürdürülen proje kapsamında, 50 kişilik Romen kafilesi  dualar, tekbirler eşliğinde ve gözyaşları içinde kutsal topraklara uğurlandı.

Umre ziyareti kapsamında 15.11.2017 günü kutsal topraklara gidecek olan 50 kişilik umre kafilesi için Acılık Camii önünde tören düzenlendi. Uğurlama törenine, İl Müftülüğü yetkilileri başta olmak üzere, Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin ve kutsal yolculuğa çıkan vatandaşlarımızın aileleri ile çok sayıda Zonguldaklı katıldı.

Umre kafilesi saat 05.00’te Zonguldak’tan ayrılarak Ankara’ya giden umre kafilesi saat 13.30’da Ankara havalimanında uçağa binerek Kutsal Topraklara  hareket edecek.