17.01.2018

4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İlimiz merkez Site Bahçelievler 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören 16 öğrenci müftülüğümüzü ziyaret etti. Kur’an Kursu öğreticisi Nesrin Ertem riyasetinde müftülüğümüze gelen öğrenciler, Müftü Rüstem Can tarafından ağırlandı.

İlimizde önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan erkek yatılı Kur’an Kursu inşaatı için harçlıklarından para biriktiren minik yürekler, topladıkları yardımları İl Müftüsü Rüstem Can’a teslim ettiler. Çikolata, kek ve meyve suyu ikram edilen minik öğrenciler hep birlikte fatiha suresini okumayı da ihmal etmediler. Yaptıkları ziyaretten oldukça mutlu olan öğrenciler, müftülük ziyaretinin ardından Acılık Hz. Ali Camiini de ziyaret etme fırsatı buldu.