23.03.2018

ÇANAKKALE’Yİ ANLAMAK

Başkanlığımızca tertip edilen ve Bursa İl Vaizi Muhammet Döner konuşmacı olarak katıldığı “ÇANAKKALE’Yİ ANLAMAK” konulu konferans müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleşti.

22 Mart 2018 Perşembe günü müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleşen ÇANAKKALE’Yİ ANLAMAK konulu konferansa il müftüsü Rüstem Can, din görevlileri ve çok sayıda Zonguldaklı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından müftü Can açılış konuşması yaptı.

Bursa İl Vaizi Muhammet Döner konuşmasında Çanakkale Savaşının çok yönlü bir mücadele olduğuna ve necip Türk milletinin sahip olduğu erdemlere değinerek şehadet ve cihat kavramlarını örneklerle açıkladı. Program Zonguldak Müftüsü Rüstem Can’ın konuşmacı Muhammet Döner’e hediye takdim etmesiyle son buldu.