01.04.2018

SEHER VAKTİ BULUŞMALARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Müftülüğümüzce düzenlenen sabah namazı buluşmalarına ara vermeden devam ediliyor. Bu bağlamda 31 Mart 2018 Cumartesi günü Karaelmas Mahallesi Şentepe Camiinde ve BEÜ İlahiyat Tatbikat Camiinde, 1 Nisan 2018 Pazar günü ise Karman Çukurören Köyünde üç ayrı buluşma gerçekleşti.

Zonguldak Müftüsü Rüstem Can Şentepe Camii ve Karaman Çukurören Köyünde düzenlenen sabah namazı buluşmalarına katılarak sohbet ve dua icra etti. Din görevlilerimiz ise Kur’an-ı Kerim tilavet ederek tesbihat ve zikir gerçekleştirdi. Programlar Zonguldak Gençlik Merkezinin katkılarıyla yapılan kahvaltı ikramıyla son buldu.

Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Havyar ise 31 Mart 2018 Cumartesi günü BEÜ İlahiyat Tatbikat Camiinde düzenlenen programa katıldı. Programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim tilavet etti, din görevlilerimizin ise esmaü’l-hüsna, zikir ve tesbihatta bulundu. Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Havyar ise sohbetinde din hizmetlerinde gençliğin fonksiyonuna değinerek öğrencilere çıkmış oldukları bu hakikat yolculuğunda başarılar diledi. Program Zonguldak Gençlik Merkezinin katkısıyla hazırlanan kahvaltı ikramıyla sona erdi.