23.12.2016

ZONGULDAK HALKI ŞEHİTLERİNE DUA ETTİ…

Zonguldak halkı, ülke genelinde şehit olan güvenlik güçlerimiz için yapılan mevlid programına katılarak yapılan duaya âmin dedi.

Son günlerde yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen terör olaylarında hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz için Zonguldak Müftülüğü tarafından mevlid okunarak dua yapıldı. 23 Aralık 2016 günü Cuma Namazından önce okunan mevlide çok sayıda Zonguldaklı katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetleri, mevlitler ve ilahilerin yanı sıra tekbirler ve salavatlar da zikredildi. Zonguldak müftüsü Mürsel ÖZTÜRK yaptığı duada tüm şehitlerimize rahmet, şehitlerimizin yakınlarına ve tüm milletimize sabırlar diledi. Zonguldak halkı da, İslam âleminin birliği ve dirliği için yapılan duaya yürekten amin dedi. Şehitlerimiz için yapılan programa iştirak eden cemaatimize cami çıkışı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından lokum ikram edildi.