23.12.2016

Karaelmas Orta Okulundan “Halep’te İnsanlık Ölmesin” Kampanyasına Destek…

Zonguldak Karaelmas Orta Okulu Öğrencileri, Halep’ten yükselen yardım seslerine duyarsız kalmadı. Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının birlikte yürüttüğü “HALEP’TE İNSANLIK ÖLMESİN” kampanyasına ilimiz Karaelmas Orta Okulu öğrencileri “HALEP İÇİN YARDIMA VAR MISIN?” sloganıyla destek oldu. İl milli eğitim müdür yardımcıları Murat KAPICI ile Cemal ÖZDEMİR, okul müdürü Harun AKGÜL öğrencileriyle birlikte TDV Zonguldak Şube Başkanı ve Zonguldak Müftüsü Mürsel ÖZTÜRK’ü makamında ziyaret ederek kampanya hakkında bilgilendirdi. Heyet, toplanan 30 çuval un bedelini makbuz karşılığında TDV Zonguldak Şube temsilcilerine teslim etti. Müftü Öztürk ise öğrencilere bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.