13.01.2017

MÜFTÜMÜZ MÜRSEL ÖZTÜRK İLE VEDA KAHVALTISI…

Zonguldak müftüsü iken Ordu müftülüğüne atanan Mürsel ÖZTÜRK daire personeli ile sabah kahvaltısında buluştu.

Göreve başladığı günden itibaren belirli aralıklarla daire personeliyle sabah kahvaltısında bir araya gelen Öztürk, ilimizden ayrılmadan önce 13 Ocak 2017 Cuma günü daire personeliyle son defa kahvaltıda buluştu. İki yılı aşkın süredir Zonguldak’ta görev yapan Öztürk, bu kısa süre zarfında dini hizmetler noktasında belirli bir ivme kaydederek bazı önemli projeleri hayata geçirebilmiştir. İlimizde meskûn roman vatandaşlarımızın umreye götürülmesi ve sabah namazı buluşmaları bu projelerden sadece birkaçıdır.

İki yılı aşkın süredir Zonguldak’ta görev yapmanın kendisi için mutluluk ve bahtiyarlık olduğunu belirterek, yapılan tüm hizmetlerde her bir görevlinin katkısı olduğunu dile getiren müftü Öztürk, daire personeline ayrı ayrı teşekkür etti. Müftülük personeli adına il müftü yardımcısı Fehmi MALAKÇI ise, Zonguldak’ta yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Öztürk’e teşekkür ederek yeni görevi Ordu İl Müftülüğünde başarılar ve muvaffakiyetler diledi.