23.01.2017

ŞEHİT BAHATTİN BAKIR SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI…

Fırat Kalkanı operasyonunda Suriye’nin El-Bâb şehrinde şehit düşen 5 askerimizden  biri olan 27 yaşındaki Uzman Çavuş Bahattin BAKIR için Devrek ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Zonguldak Valisi Ali KABAN, Bartın Valisi Nusret DİRİM, Zonguldak milletvekilleri, askerî ve mülkî erkân, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidimizin naaşı askerlerin omuzlarında tören alanına getirildi.

Tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen Devrek Merkez Yeni Camide tekbirler ve salat-ü selamlar getirilerek Kur’an-ı Kerim tilavet edildi.

Şehidimiz, ikindi namazına müteakiben Zonguldak müftüsü Mürsel ÖZTÜRK’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Devrek Pınarönü Köyü Kuzluoğlu mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.