02.02.2017

Kozlu Belediye Başkanı Ertan ŞAHİN dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimde Kozlu Belediye Başkanlığına seçilen ve bir süredir Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde lenfoma hastalığı nedeniyle tedavi gören Ertan ŞAHİN hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ankara’dan Zonguldak'a getirilen merhum belediye başkanı ŞAHİN’in naaşı önce baba evi ile kendi evinin önüne, ardından belediye binası önüne getirilerek helallik alındı. Cumhuriyet meydanında  düzenlenen törene Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat TAŞDAN, Zonguldak Milletvekilleri, Kozlu Kaymakamı, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazı öncesi Kozlu Aziziye Camiinde merhum Belediye başkanı ve rahmet-i rahmana tevdi olunan tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kur’an-ı Kerim tilavet olundu. Ayrıca salat-u selamlar ve tekbirler getirildi. Zonguldak Müftüsü Rüstem CAN tarafından kıldırılan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum başkanın naaşı cenaze namazının kılınmasının ardından Kozlu Şehitliğinde dualarla toprağa verildi.