15.02.2017

EN SEVDİĞİMİZ PEYGAMBERİMİZ…

Zonguldak Gençlik Merkezi koordinesinde 14 Şubat’ı anlamlandırmak amacıyla “En Sevgilimiz Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)” temalı program gerçekleştirildi.

Zonguldak Gençlik Merkezi ve Zonguldak Müftülüğünce hazırlanan programda gençlik merkezi üyesi gençlerle bir araya gelinip, Peygamber Efendimizi tanımaya, anlamaya ve tanıtmaya yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral KARAYILMAZ’ın açılış konuşması ile başlayan programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve kasideler, Zonguldak Müftüsü Rüstem CAN’ın “En Sevgilimiz Peygamberimiz” konulu sohbeti ve gençlik merkezi müzik kulübü üyesi gençlerin hazırlamış olduğu ilahi dinletisi icra edildi.

Program, etkinliğe katılan gençlere, ailelerine ve tüm misafirlerimize gülsuyu, gül lokumu ve yapılan çeşitli ikramlarla son bulunuldu.