20.04.2017

UMRECİLERİMİZ DUALARLA KUTLU YOLCULUĞA UĞURLANDI

Başkanlığımız Hac & Umre Organizasyonuyla Kutsal Yolculuğa çıkan umrecilerimiz dualarla uğurlandı.

24 Günlük servisli 24. Tur ile kutsal yolculuğa çıkan 80 umrecimiz için Acılık Hz. Ali Camiinde uğurlama merasimi düzenlendi. 18 Nisan 2017 Salı günü saat 11:00’de düzenlenen merasimde Zonguldak Müftülüğü Hac & Umre İşleri Şube Müdürü Alaattin TUTKUN ve İl Müftü Yardımcısı Fehmi MALAKÇI da hazır bulundu. Umrecilerimiz; Tekbirler, Tehliller ve Telbiyelerin ardından Müftü Yardımcısı MALAKÇI’nın yaptığı duanın akabinde çok sayıda yakınlarının katılımıyla kutsal yolculuğa uğurlandı.

Aynı gün saat 21.00’de ise 24 günlük servisli 21. Turda kayıtlı 26 umrecimiz de yine Acılık Hz. Ali Camiinde düzenlenen merasimle kutsal yolculuğa uğurlandı. Heyet, Zonguldak Müftülük Şefi Mehmet KELEŞ’in yaptığı duanın ardından Mekke’ye hareket etmek üzere Zonguldak’tan ayrıldı.