23.04.2017

MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜN KUTLU DOĞUM AŞI İKRAMI VE KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

2017 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımıza müftülüğümüzce “KUTLU DOĞUM AŞI” ikram edildi. 19 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 12:30’da Valilik önünde gerçekleştirilen etkinliğe Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat TAŞDAN, Zonguldak İl Müftüsü Rüstem CAN, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zonguldak Müftülüğü ve Din Görevlileri Derneğinin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Müftü Rüstem CAN’ın yaptığı konuşma ve dua ile başladı. Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı yemekte misafirlere etli pilav, ayran, tatlı ve su ikram edildi.

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesinin alana kurduğu çadırda ise vatandaşlarımız kan verme fırsatı yakaladı. Büyük katılımın sağlandığı kan bağışı kampanyası münasebetiyle Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat AYGÜN kampanyaya destek veren başta il müftüsü Rüstem CAN olmak üzere, tüm din görevlilerine ve Zonguldaklılara teşekkür etti.