24.04.2017

“HZ. PEYGAMBER VE GÜVEN TOPLUMU” KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİ.

Zonguldak müftülüğü tarafından düzenlenen “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferans 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 15.00’te gerçekleşti.

Genel Maden-İş Sendikası konferans salonunda gerçekleşen konferansa Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat TAŞDAN, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hac ve Umre Eğitimi Daire Başkanı Dr. Fatih KURT, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları, din görevlileri ve çok sayıda Zonguldaklı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Acılık Hz. Ali Camii İmam-Hatibi Nizamettin DERELİ Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Zonguldak İl Müftüsü Rüstem CAN ise düzenlenen konferansa teşriflerinden dolayı protokole ve Zonguldaklılara teşekkür etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hac ve Umre Eğitimi Daire Başkanı Dr. Fatih KURT konferansında, “Bizi aldatan bizden değildir” hadisi bağlamında “Güven Toplumu”nu oluşturan unsurları sıraladı.

Program, hazırlanan kutlu doğum sinevizyonunun izlenmesini müteakip Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle okullar arası şiir, kompozisyon, makale ve 40 hadis ezberleme dallarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle son buldu.