25.05.2017

4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARIMIZIN DÖNEM SONU HEYECANI

Kur’an Kurslarımızda 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı sonu yaklaşırken, 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızdaki öğrencilerimizi dönem sonu heyecanı sarmaya başladı.

Zonguldak Merkez Site Bahçelievler, Sendika ve Osmançayırı Kur’an Kurslarımızda eğitim-öğretim gören 4-6 Yaş Grubu öğrencilerimiz Müftülüğümüz Konferans Salonunda 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yılsonu kapanış programı düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından il müftü yardımcısı Kemal TÜRKSOY açılış konuşması yaptı.

Site Bahçelievler Kur’an Kursu Öğreticisi Nesrin ERTEM, Sendika Kur’an Kursu Öğreticisi Zeynep TOZKOPARAN ve Osmançayırı Kur’an Kursu Öğreticisi Emine ÖZTÜRK riyasetinde gerçekleşen programda öğrenciler Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra ilahiler okuyarak dinleyicilerin gönüllerine seslendi. Ayrıca programda slayt ve sinevizyon gösterimi de gerçekleşti. Öğrencilerin hazırladığı el sanatı eserler de katılımcılardan tam not aldı.

Program öğrencilere hediye ve belge sunulmasıyla son buldu.