31.05.2017

KUR’AN ZİYAFETİ DİNLEYENLERİ MEST ETTİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu tarafından düzenlenen “5. Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”na katılan dünyaca ünlü hafızlar Kur’an ziyafeti sunmak üzere şehrimize geldiler.

29 Mayıs 2017 Pazartesi günü akşam namazından sonra Acılık Hz. Ali Camiinde gerçekleşen programa, Zonguldak İl Müftüsü Rüstem CAN, Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut ARCAKLIOĞLU, daire amirleri, din gönüllüleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Fatih OKUMUŞ’un sunum ve açılış konuşması yaptığı programda 2015 Dünya 1.si Endonezya’lı T. Feriza HASAN, 2017 Dünya 3.sü Tanzanya’lı S. Musa RAMADHADİ ve İstanbul Fenerbançe Camii Müezzin-Kayyımı Numan AKBAŞ dinleyenlere “KUR’AN ZİYAFETİ” sundu.

Zonguldak Müftüsü Rüstem CAN, katılımlarından ve şehrimize teşriflerinden dolayı heyete teşekkür ederken, cemaatimizin Ramazan Ayını tebrik etti ve Kurânî bir hayat temennisinde bulundu.