08.06.2017

ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN CAMİMİZİ ZİYARETİ

İlimizde eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Uzunmehmet İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Merkez Selimiye Camiini ziyaret ettiler. 07.06.2017 Çarşamba günü Öğle Namazından önce gerçekleşen ziyarette, okul öğretmenleri nezaretinde camiye gelen öğrencilere Selimiye Camii İmam-Hatibi aynı zamanda Uzunmehmet İşitme Engelliler Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hüseyin BERBER refakat etti. Yaklaşık 15 öğrenci ve 4 öğretmenin katıldığı ziyarette öğrencilere caminin tanıtımı yapıldı. Caminin Mihrabı, Minberi, Kürsüsü, Kur’an Kursu ve müştemilatı hakkında işaret diliyle yapılan bilgilendirmede öğrencilere camilerin sosyal ve kültürel özellikleri anlatıldı. Gerçekleşen ziyaret yapılan ikramla son buldu.