21.06.2017

Zonguldak İl Müftülüğü ve TDV Zonguldak Şubesi "İYİLİK SOFRASI"nda şehit yakınlarını ağırladı.

Zonguldak İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak Şubesi 20 Haziran 2017 Salı günü hazırladığı "İyilik Sofrası"nda şehit aileleri ve yakınlarını ağırladı.

Zonguldak İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak Şubesi ortaklığında şehit aileleri ve yakınları için Zonguldak Öğretmenevinde kurulan İyilik Sofrasına Zonguldak İl Müftümüz Rüstem CAN, Kilimli Müftüsü Nedim ÖZKAL, Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak Şube Yöneticisi Yusuf Kaan KIR, şube üyeleri ile Zonguldak il müftülüğü personeli, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

Acılık Hz. Ali Camii İmam-Hatibi Nizamettin DERELİ’nin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan İyilik Sofrası programı ezan okunması ile devam etti. Zonguldak İl Müftüsü Rüstem CAN teşriflerinden dolayı tüm şehit yakınlarına teşekkür etti ve her bir aileyle kısa sohbetler gerçekleştirdi. Program Kilimli İlçe Müftüsü Nedim ÖZKAL'ın yaptığı dua ile sona erdi.