27.07.2017

YAZ KUR’AN KURSLARI ARASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

İlimiz Müftülüğüne bağlı, İmam-Hatip Tatbikat Cami, Ayvaz Cami, Tepebaşı Murat Cami, Rüzgarlımeşe Mezarlık Cami, Rüzgarlımeşe Yıldıztepe Camii, Tepebaşı Merkez Camii, Tepebaşı Sarıtoprak Camii, Yeşilmahalle Yeşiltepe Camii, Yeni Mahalle Camii ve İnağzı Camilerinde eğitim gören yaz Kur’an Kursu öğrencileri arasında Yaz Kur’an Kursları Etkinlikleri çerçevesinde, 15 Temmuz Şehitleri anısına 10 - 26 Temmuz 2017 tarihleri arasında futbol turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya katılan camiler arasında yapılan karşılaşmalar sonunda Yeşilmahalle Yeşiltepe Camii üçüncü olurken; İmam-Hatip Tatbikat Camii ile Ayvaz Cami arasında yapılan final karşılaşması sonucu Ayvaz Camii turnuvanın şampiyonu oldu.

Final karşılaşmasını izleyen Zonguldak İl Müftü Vekili Nedim Özkal turnuvanın birincisi olan Ayvaz Camii öğrencilerine 1.lik kupasını takdim ederken; 2. olan İmam-Hatip Tatbikat Camii öğrencilerine kupalarını İlim Yayma Cemiyeti Zonguldak Şube Başkanı İbrahim Cansız ve 3. olan Yeşilmahalle Yeşiltepe Camii öğrencilerine de kupalarını Zonguldak Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Havyar verdi.

Ayrıca turnuvaya katılan tüm cami görevlilerine de birer teşekkür plaketi verildi.