08.10.2017

KYK’DA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI İLE KERBELA PROGRAMI

Bülent Ecevit Üniversitesi kampüsünde bulunan KYK erkek öğrenci yurdunda Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Kerbela Anma programı icra edildi.

KYK Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler yurt müdürü Şükrettin Yılmaz ve manevi rehber Beytullah Aydın riyasetinde 06.10.2017 günü Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii İmam-Hatibi Niyazi Arat’ı görev yerinde ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ettiler. Kılınan yatsı namazının ardından heyet KYK sosyal tesisler sohbet salonuna geçerek Muharrem Ayı ve Kerbela konusunda program icra etti. Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ilahi ve mersiyelerin yanı sıra Kerbela konulu sohbetin gerçekleştiği program yapılan aşure ikramıyla son buldu.