20.10.2017

EMEKLİYE AYRILAN VE TAYİN OLAN HOCALARIMIZA VEDA.

12.12.2012-31.03.2014 tarihleri arasında Zonguldak İl Müftü Yardımcısı, 31.03.2014-20.10.2017 tarihleri arasında ise Kilimli İlçe Müftüsü olarak görev yapan Nedim Özkal hocamız Sakarya ili Söğütlü İçe Müftüsü olarak atandığı için mezkûr görevinden ayrıldı.

Devlet memurluğuna ilk olarak 14.05.1984 tarihinde Alancık Köyü İmam-Hatibi olarak başlayan ve 17.10.2017 tarihinde emekliye ayrılan Zonguldak Müftülüğü Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni İsa Arslan hocamız ile 1980-1984 yılları arası İmam-Hatip, 15.05.1984’ten itibaren TDV Zonguldak Şubesi memuru olarak görev yapan Adem Taşkıran hocamız da görevinden ayrıldı.

Gerek tayin olan gerekse emekliliğe ayrılan hocalarımız için Zonguldak İl Müftülüğünde 19.10.2017 Perşembe günü sabah veda kahvaltısı düzenlendi. Programa İl Müftüsü Rüstem Can, İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy ve daire çalışanları katıldı. 5 yıl süreyle Zonguldak’ta görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Nedim Özkal, “büyük özveri ve vefakârlıkla sürdürülen hizmetlerin devam edeceğine olan inancım tamdır” diyerek daire çalışanlarıyla vedalaştı.

Nedim Özkal’dan sonra söz alan İsa Arslan hocamız ise yaklaşık 33 yıllık memuriyet hayatının adeta göz açıp kapatıncaya kadar geçtiğini ve güzel anılarla ayrıldığını ifade ederek görevinin başında olan mesai arkadaşlarına başarılar diledi. Adem Taşkıran ise TDV hizmetlerinin özellikle İl Müftülüğü hizmet binasının Zonguldak’a kazandırılması hususunda yapılan hizmetlere değinerek bu hizmetlerin sonraki süreçte artarak devam etmesini temennilerine ekledi.

Program, Sakarya-Söğütlü İlçesine İlçe Müftüsü olarak atanan Nedim Özkal ve emekliliğe ayrılan İsa Arslan, Adem Taşkıran hocalarımıza hediyelerinin takdim edilmesiyle son buldu.