03.11.2017

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ GÖKHAN KURAK DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI.

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak, Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi Karapınar beldesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Şehit Kurak’ın cenazesi, sabah Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınarak konvoy eşliğinde Karapınar’a götürüldü. Burada evin önünde helallik alınarak dua edildi.  Şehidimizin için Cumhuriyet Caddesinde tören düzenlendi.

Düzenlenen törene Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Milletvekilleri, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Başkanlığı Komutanı Tuğgenaral Sırrı Yılmaz, Zonguldak Müftüsü Rüstem Can, askeri ve mülki erkân ile binlerce Zonguldaklı katıldı.

İl Müftüsü Rüstem Can’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak’ın cenazesi aile mezarlığında toprağa verildi.