16.01.2018

UMRECİLERİMİZ DUALARLA KUTLU YOLCULUĞA UĞURLANDI

Başkanlığımız Hac & Umre Organizasyonuyla Kutsal Yolculuğa çıkan umrecilerimiz dualarla uğurlandı.

Servisli 14 Gün 13. Tur ile kutsal yolculuğa çıkan 32 umrecimiz için Acılık Hz. Ali Camiinde uğurlama merasimi düzenlendi. 14.01.2018 Pazar günü akşam 19.30’ da düzenlenen merasimde İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy, Zonguldak Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Alaattin Tutkun ile daire çalışanları Muhabbetullah Özcan, Reşat Bükrü katıldı. Umrecilerimiz: Tekbirler, Tehliller Ve Telbiyelerin ardından İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy’un yaptığı duanın akabinde çok sayıda yakınlarının katılımıyla kutsal yolculuğa uğurlandı.

Böylece il genelinde iki günde toplam 196 umrecimiz kutsal topraklara yolcu edildi.