22.01.2018

UMRECİLERİMİZ DUALARLA KUTLU YOLCULUĞA UĞURLANDI

Başkanlığımız Hac & Umre Organizasyonuyla Kutsal Yolculuğa çıkan umrecilerimiz dualarla uğurlandı.

Öğretmen Öğrenci Servisli 11 Gün 1.Tur ile kutsal yolculuğa çıkan,İlimiz ve İlçelerimiz’den katılan toplam 102 umrecimiz için acılık Hz.Ali Camiinde uğurlama merasimi düzenlendi. 22.01.2018 Pazartesi günü öğlen 12 .30’ da düzenlenen merasimde Zonguldak Müftülüğü Hac & Umre İşleri Şube Müdürü Alaattin Tutkun,  İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy ve Hac  Umre Hizmetlerini Yürüten Muhabbetullah Özcan ile Reşat Bükrü’ de hazır bulundu. Umrecilerimiz: Tekbirler, Tehliller Ve Telbiyelerin ardından İl Müftü Yardımcısı Kemal Türksoy’ un yaptığı duanın akabinde çok sayıda yakınlarının katılımıyla kutsal yolculuğa uğurlandı.

Böylece il genelinde bir günde toplam 102 umrecimiz i kutsal topraklara yolcu ettik.