25.01.2018

TDV MÜTEVELLİ HEYETİ II. BAŞKANI SERENLİ’NİN İLİMİZİ ZİYARETİ.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İlyas SERENLİ ve beraberindeki heyet, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve din görevlilerimizle buluşmak üzere ilimize geldi.

Türkiye Diyanet Vakfı şubelerinin hizmetlerinin yerinde görülmesi, koordine edilmesi ve din görevlilerimize vakfın hizmetleri hakkında bilgilendirme yapılması amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinin koordine ettiği “BİLGİLENDİRME TOPLANTISI” 24.01.2018 Çarşamba günü Müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleşti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program il müftüsü Rüstem Can’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Ardından Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti II. Başkanı İlyas SERENLİ, dinleyicilere Türkiye Diyanet Vakfı’nın misyon ve vizyonuna dair bilgiler verdi. Kuruluşundan bugüne ülkemizin yanı sıra 7 kıtada onlarca ülkeye dini ve hayrî hizmet ulaştıran Türkiye Diyanet Vakfının hizmetlerini, TDV Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz Kocamış kapsamlı bir şekilde sundu. İl ve ilçe vakıf yöneticileriyle de bir araya gelen Serenli ve Kocamış, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret ettikten sonra ilimizden ayrıldı.