04.02.2018

Kahraman Ordumuza Dua

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Suriye’nin kuzeyinde bölücü terör örgütlerine yönelik yaklaşık iki haftadır operasyonlar düzenlemekte, toplumun her kesiminden de söz konusu operasyonlara destek çığ gibi artmaktadır.

Kahraman ordumuzun mücadele verdiği her cephede başarılı olması için ilimiz Karaelmas Mahallesi Fatih Camiinde 1 Şubat 2018 Perşembe günü program düzenlendi. Yatsı namazını müteakip düzenlenen programda Zonguldak Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Havyar tarafından birlik ve beraberlik mesajı verilirken, Ulu Camii Müezzin-Kayyımı Serdal Akgül ve Fatih Camii İmam-Hatibi Zekeriyya Uçar da Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra kaside ve ilahiler seslendirdi. Program ordumuzun mansur ve muzaffer olması ve şehitlerimizin aziz ruhlarına ithafen yapılan dua ve cemaate yapılan ikramla son buldu.