05.03.2018

EMEĞİN BAŞKENTİNDEN AZİZ ŞEHİTLERİMİZE VE KAHRAMAN ORDUMUZA DUA

Emeğin başkenti olarak bilinen Zonguldak’ta, başta Afrin şehitlerimiz olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi anmak üzere Kur’an ziyafeti düzenlendi.

2 Mart 2018 Cuma günü Cuma Namazı öncesi merkez Aslaniye Camiinde düzenlenen programda Aslaniye Camii İmam-Hatibi İslam Balcı ve Asma Geylani Camii İmam-Hatibi Metin Yılmaz Kur’an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra ilahi ve kasideler seslendirdi. Zonguldak Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Havyar ise Şehitlik ve Vatan Sevgisi konulu sohbetinin ardından din-i mübin-i İslam adına canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz ruhlarına ithafen tilavet edilen Kur’an ziyafetinin duasını yaptı.

Düzenlenen programa Genel Maden-İş Sendikası Başkanı Ahmet Demirci’nin yanı sıra TTK Üzülmez Müessesesinde görev yapan madencilerimiz ve çok sayıda Zonguldaklı katıldı. Program kılınan Cuma Namazının ardından yapılan ikram ile son buldu.