07.03.2018

İLAHİYAT FAKÜLTESİ CAMİİNDE “ZEYTİN DALI” PROGRAMI İCRA EDİLDİ.

Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camiinde “ZEYTİN DALI” programı icra edildi.

6 Mart 2018 Salı günü Bülent Ecevit Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerimizin katılımıyla ikindi namazına müteakip Kur’an-ı Kerim tilaveti, sohbet ve dua programı gerçekleştirildi. Çok sayıda erkek ve bayan öğrencinin iştirak ettiği programda İlahiyat Fakültesi öğrencileri Fetih Suresi tilavet ederken, İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii İmam-Hatibi Niyazi Arat vatan sevgisi ve şehitlik konusunda sohbet etti. KYK Zonguldak Yurdu Müdürü Şükrettin Yılmaz’ın da katıldığı program, bu toprakları bizlere vatan kılan şehitlerimizin aziz ruhları ile şuanda cephede mücadele eden kahraman ordumuzun muzaffer olması için yapılan dua ile son buldu.