18.04.2018

TDV ZONGULDAK ŞUBESİ HATIRA ORMANI FİDAN DİKİMİ

Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak Şubesi ile Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde “Hatıra Ormanı Fidan Dikimi Programı” gerçekleştirildi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak Şubesince oluşturulan “Diyanet Vakfı Hatıra Ormanı”nda  500 adet kestane, 500 adet ıhlamur ve 500 adet fıstıkçamı olmak üzere 1.500 adet  fidan toprakla buluştu.

Çaycuma İlçesi Karakoç Köyünde gerçekleşen programa Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli,  Gökçebey Kaymakam Vekili Ahmet Korkmaz, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel,  Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, Zonguldak İşletme Müdürü Kemal Esat Topuz, İşletme Müdürlüğü personeli, din görevlileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

“Ormansız Yurt Vatan Değildir” mesajının verildiği programda protokol üyeleri ve din görevlileri elleriyle diktikleri fidanlara can suyu verdi. “Orman Yurdun Hem Süsü Hem Gücüdür” bilincinde olan din görevlileri hatıra ormanına hayat vermekten duydukları mutluluğu dile getirdiler. Program Zonguldak Müftüsü Rüstem Can’ın yaptığı dua ile son buldu.